Οινοποιείο Καμαντέρενα

Cover Image
Οινοποιείο Καμαντέρενα
Activity Reference
Overview
Overview

Το 1947, μια ομάδα αμπελουργών αποφάσισε να οργανώσει την παραγωγή σταφυλιών τους, και δημιούργησε τον συνεταιρισμό κρασιών, SODAP, που ενώνει περίπου 10.000 οικογένειες, από 144 χωριά με αμπελοκαλλιέργειες. Από την αρχή η SODAP υποστηρίχθηκε από ολόκληρη την Αμπελουργική Κοινότητα, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου.

Η SODAP διαθέτει και λειτουργεί το οινοποιείο KAMANTERENA που βρίσκεται ακριβώς στη μέση των αμπελουργικών περιοχών   μεταξύ των χωριών Στρούμπι και Πολέμι.

Το Οινοποιείο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία στον κόσμο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των Οινολόγων μας παράγουν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας, καθώς και Περιφερειακά Κρασιά, της Περιφέρειας Πάφου.

Από την αρχή του (1997), το έργο του Island Vines / Mountain Vines έχει καθιερώσει το όνομα ποιότητας της SODAP σε διεθνείς διαγωνισμούς, με πολλές διακρίσεις κάθε έτος.

Επίσκεψη στο οινοποιείο

Επισκεφθείτε το Οινοποιείο Καμαντερένα στην καρδιά των αμπελώνων της Πάφου, ανάμεσα στα χωριά Στρούμπι και Πολέμι, και δοκιμάστε όλα τα κρασιά.

Το Tasting Room είναι ανοιχτό τις καθημερινές, μεταξύ 8:30 π.μ. και 15:00 μ.μ. Σαββατοκύριακα και άλλες ώρες μόνο κατόπιν ραντεβού.

 

 

Video
Location